De organisatie


Hey Hoi,
Mijn naam is Romee van Haren. Inmiddels zit ik al bijna 15 bij de KiVaDa. Ik heb twee jaar meegedraaid als groepsvrwijlliger en ben vanaf toen ingestroomd bij het O.C.
Naast het al even vrijwilliger te zijn, heb ik ook geholpen om van de KiVaDa een stichting te maken.
Het organiseren van dit prachtige kinderkamp vind ik super om te doen! Het gevoel van voldoening geven aan de kids vind ik iets heel moois. Ik hoop dat we er aankomend jaar met dit prachtige jonge vrijwilligers team weer een super KiVaDa van te maken en al deze lieve kinderen en vrijwilligers weer te mogen ontvangen!
Ik heb er weer zin in!


Hey halloo,
Mijn naam is Youri Keurentjes en ben relatief nieuw in dit avontuur. Ik ben in 2019 begonnen bij de KiVaDa en ben een van de mede oprichters van de KiVaDa in de vorm van een stichting. Het verrichten van vrijwilligerswerk geeft me energie en zelfvoldoening, dit maakt het ook zo leuk. Ook de waardering en het plezier van de kinderen en de ouders is de moeite waard. Het verrijken van jezelf en de maatschappij is iets wat iedereen zou moeten proberen!
Groetjes, Youri.


Hai hai, 
Mijn naam is Dave Geurkink. Ik help al een aantal jaar met veel plezier als vrijwilliger en dit jaar voor het eerst als oc-lid. Ik ben zelf al jaren voetbal trainer van de jeugd dus ik vind met kinderen werken hartstikke leuk. Ik kijk altijd weer uit naar de week van de KiVaDa en ik heb er weer veel zin in! 
Groetjes, Dave

Scroll naar boven